Gepersonaliseerde behandelingsmogelijkheden met Precisiegeneeskunde om kanker beter te bestrijden

Geen enkele kanker is hetzelfde, dus ook de behandelplannen niet

Precisiegeneeskunde gebruikt de meest geavanceerde moleculaire profieltests die het individuele DNA van elke tumor onderzoeken

Precisiegeneeskunde

Precisiegeneeskunde

Geoptimaliseerde kankerbehandelingen

Genetische gegevens bepalen de beste behandeling voor elke tumor

Betere medische resultaten

Verbeterde algemene overlevingskans en progressievrije overleving versus standaardbehandeling

Verbeterde levenskwaliteit

Gerichte therapieën verminderen bijwerkingen en voorkomen onnodige behandelingen

De nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kankerbehandelingen volgen elkaar in hoog tempo op, maar de toegang van patiënten tot deze behandelingen is vaak beperkt, complex en duur.

Bij Further hebben we het doel om dit te veranderen met ons nieuwe product Precisiegeneeskunde voor kanker.

Logo Precision Cancer Care

Eenvoudig

Een complex zorgtraject wordt vereenvoudigd door middel van de nieuwste medische ontwikkelingen, technieken en expertise

Persoonlijk

Ons deskundig team begeleidt patiënt en familie gedurende het hele behandeltraject

Betaalbaar

Financiële lasten van kanker worden verlicht en dure behandelingen zijn financieel toegankelijk

Wat is Precision CancerCare™
en hoe werkt het?

Toegang tot 's werelds meest geavanceerde laboratoria en deskundigen van Precisiegeneeskunde voor moleculaire profilering van kanker en een rapport met medisch deskundig advies.

Behandelingsindicatie voor therapieën die de efficiëntie en therapeutische voordelen optimaliseren, en volledige begeleiding en samenwerking met de behandelende oncoloog.

Als er geen goedgekeurde behandeling beschikbaar is, wordt de patiënt, indien hij daarvoor in aanmerking komt, gekoppeld aan relevant klinisch onderzoek, inclusief ondersteuning bij inschrijving en reisregeling.

Wanneer een erfelijke mutatie wordt ontdekt, worden familieleden van de patiënt getest op de aanwezigheid van de mutatie, zodat passende genetische counseling kan worden verstrekt.

Onze complete end-to-end behandeling in het buitenland in toonaangevende kankercentra, inclusief alle reisvoorzieningen en kosten.

Bekijk de video voor meer informatie

Wij werken samen met verzekeraars, werkgevers en distributeurs om hun klanten en werknemers deze hoogwaardige, toonaangevende internationale oplossing aan te bieden.”

Vul het formulier in voor meer informatie en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.    Further is een wereldleider in het ontwerpen en ontwikkelen van gespecialiseerde, innovatieve verzekeringsoplossingen voor ernstige ziekten, waardoor grenzeloze toegang tot de juiste medische expertise op het juiste moment wordt versneld.

    De beste zorg ter wereld, toegankelijk voor iedereen, niet voor niemand

    Betere medische resultaten en patiëntenervaring

    Betaalbare, duurzame en billijke oplossingen